Dankzij ons testlaboratorium kunnen we de betrouwbaarheid van een dockingstation van welke aard dan ook bevestigen, van de meest elementaire, zoals een microdock voor docking tot een geavanceerder dockingstation, zoals een dockingstation dat grote dockingpoorten kan accepteren. We hebben verschillende dockingstations van verschillende afmetingen en in verschillende omstandigheden kunnen testen, waaronder de warmte en koude van antarctica en de droge omstandigheden van Nederland. We hebben ook de prestaties van sommige dockingstations getest en bevestigd op een aantal verschillende dockingpods, dockingpoorten, dockingsystemen, enz. We testen ook nieuwe dockingsystemen, die vaak heel anders zijn dan die we al in gebruik hebben gezien. We testen ook dockingsystemen op verschillende docking pods en poorten en we hebben dockingsystemen getest voor een aantal nieuwe en opwindende dockingplatforms, zoals docking pods op een interplanetaire capsule.

Je bent van harte welkom om je vraag of opmerkingen te plaatsen, maar we raden je ten zeerste aan om ze te plaatsen in het speciale forum waar onze communityleden extra inzicht kunnen geven in je specifieke probleem.

Voor vragen die we niet kunnen beantwoorden in ons forum, u ze per e-mail naar ons team sturen op [email protected], of u rechtstreeks contact opnemen met het Docking Station team op 31 20 889 0333. We zijn ook blij om derden te helpen die een aantal dingen die we voor hen doen willen doen. Maar gelieve geen advertenties of commerciële dingen te plaatsen die verwarrend of storend voor andere mensen kunnen zijn, ook voor de eigenaars van de dockingstations. In feite raden we ten zeerste aan dat mensen ons met rust laten met de dingen die ze op onze blog willen plaatsen. Ons doel is om de informatie die we hebben op de docking stations te plaatsen, niet om het te verkopen.

De beste docking stations blijven bij u als een permanent onderdeel van uw dock.

Aangezien ik de stichter van het project ben, wilde ik een blogbericht met het recentste nieuws, en een bijgewerkte lijst van dokwerkers houden die zijn benoemd. Tot nu toe heb ik meer dan honderd nominaties, met een aantal geweldige resultaten. Als je een docking station eigenaar, deel dan uw dockers op Twitter en Facebook, want ik ben benieuwd om te horen over uw dockers. Ik kijk uit naar de feedback van deze dockers. Als je genomineerd bent en geïnteresseerd bent in het winnen van een badge, laat het me weten door het schrijven van een blogpost en ik zal het bericht op de docker lijst. Hoe meer dockers, hoe groter het succes van het project. Als je een docker hebt die je wilt nomineren, stuur me dan een e-mail. Ik heb contact met alle mensen die dockers hebben genomineerd, dus ik weet zeker dat ik binnenkort contact met je op neem.

En dat is het! Dit is slechts het eerste deel van een reeks artikelen.

Te vaak mensen lijken te denken dat als je wat extra testen op een docking station dat u garanderen dat uw dok zal geweldig werken. De waarheid is dat we zo veel docking stations getest voor de afgelopen jaren dat onze expertise is vrij goed aangescherpt. Sommigen van jullie vragen zich misschien af waarom we zo graag nieuwe dokken willen testen.

In een vorig artikel hadden we het genoegen van het geven van een grote demonstratie van een van onze nieuwste docking stations. Het nieuwste dockingstation van Dell heeft een indrukwekkende feature set en we konden niet wachten om het uit te proberen. We hebben de Dell XPS 15 getest en ontdekten dat hij een uitstekende prestaties heeft. Dell heeft echt verbeterd hun docking station om het up-to-date te brengen met de beste die er zijn. Dit dockingstation is grondig getest door een team van professionele testers en heeft bewezen dat het feilloos zal werken.